Trading på nett er en av de store trendene som dukket opp i løpet av fjoråret, og nå er det stadig flere nordmenn som ønsker å forvalte sine egne penger for å få best mulig avkastning.

Dette har naturligvis også du muligheten til å gjøre, og sjansene for å skaffe seg god avkastning er så definitivt til stede – men husk også på at risikoen er stor.

Prøv nå og få 200 kroner gratis!

Plus500---200x225

Cfd handel i vinden

Det er naturligvis cfd handel vi snakker om her (klikk på lenken for å lese mer om dette), og her er risikoen stor – men det samme kan sies om mulighetene for avkastning. Cfd handler om å inngå differansekontrakter med giring hos en nettmegler, og da kan man enkelt og greit profitere på opp- eller nedgang i finansmarkedene. Man eier ikke det man investerer i men kan tjene på at en aksje, indeks, valuta eller råvare synker eller stiger i verdi.

Les mer om valutahandel og binære opsjoner her.

Noe av det som er mest populært i dag er valutahandel med cfd. Årsaken til det er naturligvis at markedet endrer seg fort ettersom det er så enorme pengesummer i sving der døgnet rundt. Bevegelsene er derfor store, og man sier at valutamarkedet er volatilt.

Dette kan du få avkastning på gjennom å investere i en bestemt valuta, og ved hjelp av giringen får du høye prosentvise utslag selv om valutakursen kun endrer seg litt. Det er dette som gjør cfd handel så utrolig spennende, men samtidig også svært risikabelt.

Mange nordmenn gjør dette i dag, og du kan også prøve det ut hvis du ønsker det – det eneste som kreves er et innskudd av penger og så er du i gang. Det kan være smart å starte med et lavt beløp med mindre du har god kunnskap om markedene. Cfd handel er en aldri så liten kunst å lære seg, men når man først får taket på det kan man trygt si at ‘the sky is the limit’.