Hvordan lage din egen hjemmeside – på 1-2-3!

I dag er det nesten mer vanlig enn uvanlig å ha sin egen hjemmeside, og med dagens tilbud fra de mange webhotellene har det blitt enklere enn noensinne.

I denne artikkelen får du vite akkurat hvor enkelt det er å lage sin egen hjemmeside og at du faktisk ikke trenger noen teknisk kompetanse for å få et topp resultat og en nesten gratis hjemmeside!


one.com blogg og hjemmeside

VÅR HURTIGGUIDE

1. Finn et nettsidenavn/domenenavn og kjøp domene hos One.com.

2. Velg installering av WordPress.

3. Logg inn på nettsiden og velg et design.

4. Begynn å skriv!

NB: Trenger du gode råd til hvordan du skal skrive? Skrivetips får du her!


Cliche300

EN ANNEN FAVORITT

1. Fra kr. 1. pr. måned.

2. Opptil 20GB hjemmeside

3. Inntil 500 epostkontoer

4. Klargjort for WordPress

5. Joomla kan brukes


Hva anbefaler vi? One.com!

I stedet for at vi skal bli veldig tekniske og avanserte her, så skal vi rett og slett vise seg akkurat hvor enkelt det er å lage sin egen hjemmeside på svært kort tid. I dag er det fullt mulig å få en billig hjemmeside opp å gå i løpet av bare noen få timer, og i mange tilfeller går det enda raskere enn det.

På One.com kan man selv kjøpe det domenet man ønsker, så fremst det er ledig, og det beste av alt er at det er billig! For et .com domene med 15 GB lagringsplass betaler man kun et årlig beløp på 100 kroner og 12,50 kroner pr. måned – tilsammen altså kun 350 kroner pr år.

Ønsker du å ha din egen blogg eller nettbutikk, eller bare en nettside som handler om noe som du ønsker å dele med andre, så kan du gjøre det for denne prisen og da i tillegg ha ditt helt eget domene. Du kan opprette slike nettsteder gratis under foreksempel blogg.no, men da vil du få et domenenavn som foreksempel jegelskerfotball.blogg.no i stedet for jegelskerfotball.com – og det sistnevnte ser mye bedre ut, ikke sant? Husk at hvis du ønsker et .no domene må du ha et organisasjonsnummer.

Trenger du tips til blogging – les her!

Ingen programmering nødvendig

Du er kanskje bekymret over at du må kunne programmering for å få til et profesjonelt design? Dette er overhodet ikke nødvendig når du bruker One.com! Svært mange som har egne nettsider i dag bruker en publiseringsplattform som heter WordPress, og denne løsningen gjør det veldig enkelt for deg å legge ut sider og innlegg på ditt nettsted. Det beste av alt er at du med noen få klikk kan velge mellom tusenvis av flotte design – helt gratis det også! Det finnes nyhetsdesign, bloggdesign, fotodesign – ja rett ut sagt alle slags mulige design for det du måtte ha ønske om. Det er enkelt å redigere menyer, og når du har lekt deg litt med dette en stund vil du virkelig kunne dra nytte av WordPress.

Det hele er så enkelt at du knapt kan tro det!

Ubegrenset med epostkontoer og fornøydgaranti

Kjøper du ditt domene hos One.com får du også ubegrenset med epostkontoer med på lasset, og det betyr at du kan lage deg din helt egen, og personifiserte adresse – og det er det ikke alle som har. Selskapet opererer også med en ‘pengene tilbake-garanti’ og dette sier ikke så rent lite om hvor stor tro de har på sitt produkt. Er du ikke fornøyd får du enkelt og greit pengene tilbake.

Du får naturligvis også strålende kundeservice når du måtte ha behov for det, og én ting skal de virkelig ha kred for: det er veldig vennlige og hjelpsomme folk som sitter klare til å hjelpe deg med dine problemer. Kundeservice får du tak i både på live chat og mail. Selskapet har også egne Facebook-sider hvor man kan stille spørsmål. I tillegg til dette har man en egen hjelpeside på One.com hvor man finner svar på det aller meste som har med hjemmesidene å gjøre.