Ønsker du å jobbe som oversetter? Flott, for da har du kommet til det rette stedet! Her gir vi deg informasjonen du trenger om denne supre jobben!

Oversettere er det god bruk for i Norge i dag og dette gjelder naturligvis for mange forskjellige språk – ikke bare engelsk! Verden har blitt mindre som en følge av internettrevolusjonen, og det fører til at nye bransjer og aktører til stadighet ønsker å etablere seg her til lands – og det betyr at det vil være behov for mennesker som behersker oversetting.

tjen-penger-oversetter

Du kan oversette alt fra tv-programmer til hele nettsider, samt reklamemateriell, blogginnlegg, artikler og mye annet – her er det bare din kompetanse som setter begrensninger. Utvalget er enormt og mulighetene for å tjene penger her er så definitivt til stede – i hvert fall hvis du behersker språket godt og er kjapp å skrive. Husk at du med oversettelser slipper å ‘tenke’ selv og forfatte artikler. Jo raskere du er på labben jo bedre vil timesbetalingen være!

Hvor finner jeg jobbene?

Den beste og mest pålitelige siden er uten tvil Freelancer.com. Her legges det ut tusenvis av jobber hver eneste dag og svært mange av dem er oversettelser. Norsk er et såpass uvanlig språk at det er behov for kompetanse på dette feltet – og det er godt med arbeid å finne!

Først og fremst gjelder det å være tålmodig og opparbeide seg et godt rykte. Freelancer.com fungerer slik at du legger inn bud på arbeid som er lyst ut, og ved å legge inn det laveste budet får du tilslag. Nettstedet har også en ratingfunksjon som fungerer begge veier slik at både arbeidsgiver og arbeidstaker kan vurdere hverandre.

Å opparbeide seg et godt rykte er derfor viktig for å høste goodwill hos fremtidige arbeidsgivere. Når man jobber på denne måten er også sjansen stor for at man kan knytte til seg kontakter og dermed kunne jobbe utenfor rammene til Freelancer.com. Det kan dermed faktisk være mulig å få et mer stabilt ‘arbeidsforhold’. Ved å gjøre jobben skikkelig viser de at de er til å stole på, og i stedet for å lyse ut nye jobber til stadighet vil de etter all sannsynlighet henvende seg til deg på nytt igjen.

Så kort og godt er det ingen tvil om at dette er en meget bra måte å tjene penger på, samt at det kan fungere som en døråpner for et fremtidig arbeidsforhold som vil gi stabil inntekt.