Gratis møbler

Ikke alle sparetips er like enkle å følge opp, men dette tipset vil virkelig kunne synliggjøre hvor mye penger man kan spare hvis man er litt smart.

Enten du er økonomibevisst student eller du er i pengeknipe, eller rett og slett bare ønsker å spare penger, har du muligheten til å gjøre det i stort monn hvis du velger å innrede huset/leiligeheten din gratis! Trikset er å legge veien innom Finn.no!

Finn.no – mulighetenes marked!

Overskriften i avsnittet er som mange kanskje kjenner til Finn.no’s slagord, og at nettsiden virkelig er et mulighetenes marked er det overhodet ingen tvil om. Hvis du er student eller meget økonomisk bevisst har du faktisk muligheten til å få innredd en hel leilighet mer eller mindre gratis, og i hvert fall til sterkt redusert kostnad i forhold til om du skulle kjøpt alt nytt.

Finn.no er en virkelig fantastisk nettside hvor nordmenn legger ut alt fra biler og hus til kleshengere, og det du er ute etter vil du nesten garantert finne der. Bor du i tillegg i sentrumsnære områder rundt store byer blir utvalget ekstra stort. Det er mange som har problemer med å få kastet ting de ikke lenger har bruk for og derfor gis de ofte bort gratis mot at kjøperen henter det. Det er dermed en vinn-vinn situasjon for begge parter!

Torget

Virker dette interessant for deg? Det er nemlig ingenting som er så godt som å få en god deal, men samtidig må du være klar over at det vil være flere om beinet. Det krever derfor at du er en aktiv bruker av Finn.no, men når sant skal så er jo akkurat dét den morsomme delen av arbeidet.

For at du skal finne det som er gratis må du gå til Finn.no og klikke på rubrikken som heter ‘Torget’. Når du har kommet til denne siden vil du få muligheten til å klikke på en fane som sier ‘Gis bort’ og det er der inne alle godsakene ligger.

Her finner du alt fra stoler, kommoder, lekegrinder, søppelbøtter, bokhyller, senger, fliser, sofaer og sågar kaniner! Alt hva du kan tenke deg finner du på dette gratistorget, og som sagt: hvis du er ute etter billige møbler er dette rette plassen for deg. Husk imidlertid på at du må være tidlig ute for å skaffe deg de beste produktene – sjekk derfor jevnlig hva som legges ut.