Tryggheten en boligalarm kan tilby deg, din familie og ditt hjem kan knapt nok verdsettes høyt nok, og det er nok derfor at denne forebyggende innretningen til stadighet oppnår høyere popularitet. Spørsmålet er enkelt og greit om du har råd til å la være?

Boligalarmer sprer seg raskt til hjem over hele landet og disse gir som sagt en stor trygghet i forbindelse med både innbrudd, brann og generell trygghet. Videre skal du få ytterligere informasjon om disse alarmene og hvordan de fungerer.

728x90 - Sector Alarm

Topp moderne opplegg hos Sector Alarm

Boligalarmene vi kan få installert i Norge i dag er av meget høy kvalitet og leverandører som velkjente Sector Alarm tilbyr et topp moderne system som gjør det veldig enkelt. Ved hjelp av en app på telefonen kan du kontrollere hele systemet med bare noen få tastetrykk!

Du kan skru alarmen av og på samt sjekke hendelseslogger, og til og med få beskjed når ungene dine kommer hjem etter endt skoledag. Så lenge du har internett tilgjengelig har du full kontroll over alarmsystemet til boligen din. I hendelsesloggen kan du også sjekke hvem som aktivert eller deaktivert alarmen og dermed har du en veldig god oversikt og kontroll over sikkerheten i din bolig.

Alarmtjenesten som leveres fra Sector er rett og slett komplett, og det er ikke den ting man ikke kan sikre seg mot eller få beskyttelse for. Her kan vi nevne innbruddsalarm, panikkalarm, kontroll av bolig når alarmen går hvis du er borte, personlig kontakt døgnet rundt, gratis utrykning, temperaturvakt av huset, husdyrtilpasning og flere andre gode funksjoner som du vil dra nytte av.

Det finnes ikke noen fast pris for en boligalarm gjennom Sector og kostnadene vil naturligvis være avhengig av hvilken pakke du bestiller. Vi anbefaler derfor at du tar en telefon og sjekker med selskapet for å se hva de kan tilby deg og hva det eventuelt vil koste deg.

Trygghet har ingen pris og du vil føle deg mye bedre både når du er hjemme i huset ditt og bortreist fra boligen!