Fra tid til annen er man i beit for penger, men uansett hvor mye man vrir og vender på lommeboken er det ikke en krone å se! Da kan et billig forbrukslån på dagen være en reddende engel for mange av oss.

Pengeknipen kan komme når man minst venter det, og selv om man har betalt alle regningene i tide så kan det plutselig dukke opp en uforutsett utgift når du minst har behov for det – det er jo gjerne slik det er!

billig forbrukslån på dagen

Med et billig forbrukslån på dagen kan du redde deg ut av en lei knipe nokså raskt!

Penger tilgjengelig når du trenger dem

Vi kjenner alle den følelsen når alle utgiftene er betalt, det er 14 dager igjen til lønning og det virker faktisk som at man kan klare seg frem til neste lønnsutbetaling. Så ryker vaskemaskinen eller kjøleskapet, eller bilen streiker og man må ha en nytt dyrt batteri på plass.

I disse tilfellene er man ikke særlig høye i hatten, og da er ofte gode råd dyre. Det som er så flott med forbrukslån er at man få dem utbetalt relativt raskt og i noen tilfeller kan man få dem på dagen hvis man har vært tidlig nok ute på morgenen. Årsaken til at dette lar seg gjøre er at man i dag kan understreke søknadspapirene med Bank-ID på nett, og man behøver derfor ikke å vente på den trege postgangen.

Gull verdt og rask hjelp

Du vil da kunne avverge enhver krise, og det trenger jo ikke å være snakk om de helt store beløpene – men de er allikevel store nok til at man ikke klarer å håndtere dem med den lønnen man har tilgjengelig akkurat denne måneden. Derfor kan en slik mulighet være gull verdt for hvem som helst, og at man da har mulighet til å få hjelp til å fikse seg et billig forbrukslån på dagen vil være en gave fra himmelen – så og si.

Bankene vil deretter kikke på din søknad og komme med et tilbud til deg – hvis de har muligheten til det. Du vil da få tilbake det billigste tilbudet, og dermed har du spart deg for en masse tid og penger, og har samtidig fått løst et problem som du har!

For fremtiden: spar!

hvis du ikke liker å ta opp lån så skjønner vi jo naturligvis det – hvem liker vel det! Av og til er det bare slik at man må bite i det sure eplet, og gjøre de tingene som er nødvendig for at man skal få hjulene til å gå rundt, og dermed må man bare finne seg i det.

Det er ikke alle som har muligheten til å bygge seg opp store økonomiske buffere, men dette er noe man må gjøre over tid – det er det eneste som nytter.

Sett et fast trekk hver måned på noen hundre kroner slik at du sakte men sikkert bygger deg opp en pengereserve, og du skal da se at det vil være kjekt en annen gang du havner i knipa!