Sigurd Vedal, som eier den norske ‘utroskapssiden’ Victoria Milan, tjener penger som gress som en følge av andre menneskers utroskap – og det har han ingen betenkeligheter med!

Den tidligere programdirektøren i Radio Norge har laget seg en millionforretning gjennom nettsiden Victoria Milan, og nettstedet opererer nå over hele Europa.

Moralsk forkastelig forretningsidé?

Forretningsidéen er like enkel som den er genial, vil nok mange si, og den dreier seg kort og godt om å lokke kvinner og menn som er i etablere parforhold til å ha sidesprang – altså at de rett og slett skal være utro!

Mange vil utvilsomt kalle denne forretningsidéen for moralsk forkastelig, men Vedal selv har ingen betenkeligheter med dette. Til Dagbladet har han tidligere uttalt følgende om denne spesielle forretningsformen:

– Undersøkelser viser at det foregår utroskap i opp mot 70 prosent av alle lengre forhold. Folk vet bare ikke hvor utbredt det er, så når vi er tydelige, blir det noen å skylde på.

Stor medlemsmasse

Tanken på å være utro og ha en affære virker heller ikke å skremme norske brukere og bare i Norge er det over 250.000 registrerte brukere – og nettstedets popularitet har spredt seg også til andre land. Nettstedet skal nå totalt sett ha over seks millioner medlemmer, og med en månedlig kostnad på rundt om 400 kroner er det liten tvil om at gründeren får godt med klingende mynt i kassen!

Selskapet som eier Victoria Milan, Digisec Media Limited, omsatte visstnok for rundt 11,6 millioner euro i både 2013 og 2014, og før skatt endte resultatet i disse to årene på henholdsvis 692.000 euro og 572.000 euro – noe som innebærer rundt regnet 12 millioner kroner til sammen!

Nettstedet er meget spesielt oppbygd, og her snakker man delikate bilder og forlokkende tekster som skal lokke både menn og kvinner til å være utro med sine partnere, og da enten gjennom en hemmelig flørt, et sidesprang eller bare en chat.