Det går stadige historier i mediene om utenlandske tyveribander som raider både private boliger og bedrifter rundt om i Norge og det å installere alarmsystemer blir stadig mer aktuelt for mange.

Situasjonen oppleves for mange som svært utrygg og å installere en boligalarm vil kunne være et smart grep for å sikre seg økt trygghet i hverdagen. Du kan lese mer her om en boligalarm som vi anbefaler.

Investering i trygghet

Enten du er borte på reise eller befinner deg i huset vil en boligalarm kunne gi deg stor grad av trygghet. Alarmsystemene som finnes i dag og som man kan få installert i sine hjem er omfattende men samtidig enkle å bruke. De vil beskytte deg mot en rekke forhold og dette vil kunne være med på å gi deg en enklere hverdag.

728x90 - Sector Alarm

I all hovedsak kan vi si at det er innbrudd og brann du først og fremst vil være beskyttet mot, men det finnes også personlige panikkalarmer som vil føre til rask utrykning. Uansett hva som skjer så vil en alarmsentral få full oversikt i løpet av kort tid når alarmen går.

Å vite at du har et fullverdig system som overvåker ditt hus både når du er hjemme og når du er borte er uten tvil en stor fordel, og kanskje spesielt gunstig er det i forbindelse med reiser og ferieturer. Et selskap som Sector Alarm er for eksempel representert over store deler av landet og vil kunne tilby en meget god trygghetspakke til sine kunder. Alarmpakkene blir mer og mer vanlig også for vanlige husholdninger og det er flere hundre tusen husstander som har installert slike.

Styring via app på mobilen

Den nevnte alarmen fra Sector kan med enkelhet kontrolleres fra mobiltelefonen via en egen gratis app, og der kan man både aktivere/deaktivere alarmen samt holde kontrollen på hvem som har gått inn og ut av huset. Med andre ord har du med bare noen få tastetrykk full kontroll over sikkerheten i ditt eget hjem – uansett hvor du måtte befinne deg!