ToppFinans slår bestandig et slag for nyttige ting man kan spare penger på, og når helsen er involvert i tillegg er det jo ekstra bra!

Helseprodukter er ofte kostbare og mange ganger vet man ikke engang om de fungerer. Når man derfor får muligheten til å teste et produkt gratis er dette absolutt verdt å trekke frem – spesielt når det gjelder et så populært kosttilskudd som Gurkemeie K2!

Annonse-Gurkemeie-K2-Pharmanova

Mot betennelser, stive ledd og muskelsmerter

Produsentene av Gurkemeie K2 forklarer at dette er et produkt som hjelper mot både stive ledd og ømme muskler – og det er det jo ikke fritt for at vi opplever i det kalde nord. Vitaminet K2 har en funksjon som sørger for at kroppen blir i bedre stand til å frakte kalsium ut av blodårene og inn i skjelettet vårt. Vitaminet er som sådan derfor viktig for din helse, og kan være gunstig å prøve.

Prøv Gurkemeie K2 gratis nå – kun porto tilkommer!

Får man ikke nok av dette vitaminet resulterer det at kroppen ikke er i stand til å frakte kalsiumet på egen hånd, og mye av dette blir derfor liggende i blodårene. Vitamin K2 sørger derfor for at skjelettet blir sterkere samt at utviklingen av benskjørhet vil bremses.

Naturens kortison

På grunn av de nevnte virkningene som gurkemeien tilgodeskrives, altså at den har en betennelsesdempende virkning, har den ofte blitt betegnet som ‘naturens kortison’. I samspill med vitamin K2 fører tilskuddet til en normal levring av blod samt at man som sagt opprettholder en god og sterk beinbygning. Når muskelfunksjonen attpåtil nyter godt av dette er det nærmest som et alt-i-ett tilskudd for muskler og skjelett.

Gurkemeie K2 tablettene er tilsatt Bioperine, og årsaken til dette er at man ønsker at opptaket skal maksimeres og at virkningen også skal bli bedre.

OBS: Gurkemeie K2 skal ikke brukes sammen med blodfortynnende preparater.