På onsdag lanseres Ferrari på børs i USA, og det er knyttet stor spenning til hvordan markedet vil reagere.

Den legendariske bilprodusenten som nå skal ut på børsen i USA har altså lansering på onsdagen, og for de som er bilinteresserte åpner det seg en unik mulighet.

10% legges ut for offentlig salg

Det er altså onsdag den 21. oktober at den høyprofilerte børsnoteringen finner sted og det er New York Stock Exchange som er åstedet for den historiske hendelsen.

Fiat Chrysler, som eier 90% av selskapet har annonsert at 10% av selskapet vil bli lagt ut for salg og det er dermed også forventet at Fiat-aksjen (FCAU) vil bli påvirket positivt av dette.

Navneforkortelsen/tickeren til Ferrari-aksjen er naturligvis RACE, og det er jo meget passende. Det er forventet at prisen pr. aksje vil ligge i området 48$-52$, og at dette vil bringe inn nærmere 1 milliard dollar.

Plus500 tilbyr giret handel med CFD

Det er altså mye snakk om denne lanseringen og hvis du tror at markedet vil reagere positivt/negativt så tilbyr Plus500 giret handel med CFD på disse to aksjene (Ferrari og Fiat).

CFD-handelen på Ferrari starter altså onsdagen, og slik handel betyr at du ikke handler aksjen i seg selv, men at den fungerer som det underliggende instrumentet for handelen din. Det igjen betyr at du plasserer penger på Ferraris og/eller Fiats cfd hos Plus500 og bestemmer deg for om du tror aksjen(e) vil bevege seg positivt eller negativt – du kan nemlig få avkastning på begge deler!

At handelen er giret betyr at du kan nyte godt av instrumentets fulle utvikling, men til bare en brøkdel av prisen. Kort og godt: du kan få en høy avkastning for en liten sum penger, men du kan også tape mer enn det opprinnelige beløpet du har satset på denne handelen.

Nå fungerer det slik at du oppretter en handlekonto hos Plus500, men at du aldri kan tape mer penger enn det som står på denne kontoen – og det er naturligvis en stor trygghet. Husk også at du har flere muligheter til å risikostyre handelen slik at du ikke kan tape mer enn det du på forhånd har bestemt deg for.

Gratisdemokonto og 200 kroner i velkomstbonus

Mange er usikre på hva cfd handel er, og du kan lese mer om det her på våre sider. Den beste måten å lære seg slik handel på er naturligvis å lese seg opp om temaet samt at du kan bruke demokontoen som ligger inne på Plus500.

Du får også en bonus på 200 kroner som du kan anvende deg av når du er klar for å handle med ekte penger.

OBS! Vær oppmerksom på at cfd handel er svært risikofylt, og du skal aldri ha mer penger på din handlekonto enn hva du har råd til å tape!