Vi gir deg de beste tipsene!

Har du noen gang drømt om å kunne stå opp av senga hver morgen, ordne deg en god kopp kaffe og sette deg fremfor dataskjermen og begynne arbeidsdagen?

Det er du ikke alene om, men hva er det egentlig som skal til for å oppleve denne drømmen? Kort fortalt: hardt arbeid og ukuelig vilje, og har du dette innabords har du allerede da kommet langt. I denne artikkelen ser du på noen av de mest populære måtene å jobbe hjemmefra og tjene penger online på!


EGEN NETTSIDE ELLER NETTBUTIKK

Det er mange som ønsker å drive sin egen nettside og kunne tjene penger på det. Det er langt i fra noen umulighet og det er mange måter dette kan gjøres på.
one-comc350x256
En nettbutikk kan være et eksempel på dette. Har du et spesielt talent og kan lage produkter? Da kan du selge disse via din egen hjemmeside og med letthet kunne jobbe hjemmefra. Markedsføring av det du kan og din hjemmeside blir derfor viktig.

Mange velger også å importere produkter for å kunne selge dem via en hjemmeside, og dette er naturligvis også en mulighet.

Kort fortalt handler det bare om å være oppfinnsom, og det er faktisk enklere å lage en hjemmeside enn hva men skulle tro.

Det går også an å kombinere det å ha en hjemmeside med det å gjøre noe annet. For eksempel kan dette være en fotoside eller en reiseguide! Gjennom nettsiden kan du da tjene penger på annonsering og dette kan det være gode inntektsmuligheter i. Har man nok mange lesere vil man som regel være veldig interessant for annonsører som er ute etter en spesiell kundegruppe!

Uansett hva du tenker på vil en hjemmeside gjøre underverker for deg, og det er ingenting å vente på – sett bare i gang umiddelbart!

Les mer om hjemmesider her.


DERIVATHANDEL/CFD-HANDEL

Handel med derivatprodukter er noe som blir stadig mer populært, men vi er nødt til å komme med en advarsel: dette er meget risikabelt!

Din kapital er i fare.

Din kapital er i fare.


Et potensielt svært innbringende aktivitet man kan gjøre fra sitt eget hjem er altså handel på verdipapirmarkedet, som for eksempel handel med CFDer. Dette er det sannsynligvis svært mange som kan bevitne, men det er viktig å være oppmerksom på at dette kan være økonomisk risikosport.

Vi skal er nødt helle litt isvann i blodet ditt og er nødt til å understreke at du ikke må gå hals over hodet inn i verdipapirmarkedet med alle sparepengene dine, for dette kan komme til å koste deg dyrt. Å lese seg opp på temaet er en forutsetning for å kunne lykkes, og det vil være verdt tiden det tar. Gjør du de riktige grepene tidlig kan du kunne komme til å nyte godt av det senere, og hvis du gjør all handelen selv slipper du å måtte betale dyre avgifter til forvaltere og heller være din egen lykkes smed.

Vi anbefaler at du prøver Plus500 ettersom du der har muligheten til å benytte deg av en mengde verktøy som vil kunne hjelpe deg til fortjeneste, samt at du der kan handle derivater på verdipapirmarkedet. Prøv deg frem med lave beløp i starten, kanskje 1.000-10.000 kroner og se om du klarer å lykkes.

Få kunnskap om derivathandel og Plus500 i denne artikkelen.


BLOGGING

Norske bloggere figurerer hyppig i mediene som en følge av sine mange lesere og store inntjeningsmuligheter, og det er ingen tvil om at dette er en mulighet man kan gjøre det godt med. Lett er det imidlertid ikke, men hvem sa vel at det å tjene gode penger noen gang skulle være lett?
one-comc350x256

Les vår guide om hvordan du får en vellykket blogg!

Det er et par ting man må tenke på her: trafikk og penger henger sammen når det kommer til slike blogger/nettsider, og for at du skal kunne tjene godt med penger gjennom annonsering er det naturligvis en selvfølge at du må ha lesere på sidene dine. Dette er den største utfordringen med å blogge, men som sagt er det ingen umulighet.

Vi er spesielt store tilhengere av One.com ettersom man der får en enkel installasjon av WordPress – et publiseringsverktøy hvor du kan velge mellom tusenvis av design på din nettside.

Det beste tipset vi kan gi deg er å skrive om noe som du kan og noe som du interesserer deg for, for det er på denne måten du får det aller beste utgangspunktet. Det kan dreie seg om matlaging, fotografering, skjønnhet, trening, fotball, ishockey, økonomi etc. Mulighetene er uendelige, men du må huske på at det du skriver må kunne fenge mange for at det skal monne.

Vi anbefaler at du oppretter ditt eget domene slik at du har full kontroll over rettighetene hvis du skulle lykkes for fullt med ditt prosjekt. Et domene betyr rett og slett at du får en adresse som www.minspennendeblogg.no i stedet for www.minspennendeblogg.blogspot.com. Det siste alternativet er gratis, men å eie et eget domene er ikke så kostbart at man ikke har råd til det – vi snakker kanskje 350 kroner i året.


Andre måter å tjene penger på

Det er ikke bare de ovennevnte måtene man kan tjene penger på, og det finnes naturligvis en rekke andre muligheter også!

Under tar gir vi deg et kjapt sammendrag av de vanligste.

Dropshipping

Dropshipping er en en metode å tjene penger på som gjør at du verken behøver å kjøpe inn varer eller lage din egen nettbutikk, og denne måten å drive nettbutikk på har virkelig skutt fart også i Norge de siste 5 årene.

Kort fortalt dreier det seg om at du selger varer til kunder på vegne av en forhandler – din rolle blir derfor å være et velfungerende mellomledd, og da som regel via din egen nettside som du har opprettet. Å ha sin egen nettside er ikke nødvendigvis et must, og det finnes andre muligheter for å formidle salg, og blant annet kan annonser på markedsplasser som Finn.no, eBay eller QXL være en god mulighet.

Prosessen å drive med dropshipping blir derfor en trepartsløsning hvor det er deg, kjøper og leverandør som er involvert – og det beste er som sagt at du ikke behøver å ha et varelager for produktene som selges.

Når du har solgt en vare legger du inn en bestilling hos grossisten (som har den på lager), og dermed både pakker og sender den ut varen til kunden din!

Du finner mange selskaper rundt om i verden som tilbyr dropshipping til Norge, men med verden som markedsplass – hvorfor stoppe der?

Fordyp deg i dropshipping her!

Virtuell assistent

Har du noen gang hørt om en virtuell assistent? Hvis du ikke har gjort det, så skal du være klar over at dette er en jobb som du har muligheten til å gjøre fra ditt eget hjem!Verden er i stadig endring og de personlige assistentene som tidligere jobbet på kontorene, og som naturligvis fortsatt gjør det, blir i stadig større grad erstattet av såkalte virtuelle assistenter.

Men hva er en virtuell assistent da? Jo, det er rett og slett en assistent som kan gjøre det arbeidet som trengs for en arbeidsgiver fra sitt eget hjem! Med alle de forskjellige kommunikasjonskanalene vi har på nett i dag er det liten tvil om at vi i langt større grad har sjansen til å fjerne oss fra kontorene og dermed unngå pendling og andre ulemper.

Den enkleste måte å finne seg jobb som virtuell assistent er å oppsøke nettsteder som tilbyr freelance-tjenester og registrere seg der.

Det mest kjente og velrennomerte stedet er naturligvis Freelance.com.

På dette stedet legges det ut arbeidsoppgaver fra oppdragsgivere som man som virtuell assistent kan by på. Dette kan være regnskapsføring, oversettelser, nettside-design og mye mer!

Få mer informasjon om det å jobbe som virtuell assistent her.

Oversetting

Hvis du ønsker å være rimelig sikker på å skaffe deg en jobb vil oversetting være en sikker vinner. Jo flere språk du kan jo bedre kan du tjene – og spesielt hvis du kan språk som regnes som litt ‘uvanlige’ i Norge.

Å jobbe som oversetter er en veldig fin jobb hvis du er god til å skrive og arbeid finnes det nok av for den som er interessert.

Det er mange arbeidsgivere der ute som er ute etter å få materialet sitt oversatt til norsk, og det er meget stor variasjon når det kommer til tema. Her snakker vi alt fra oversettelser av nettsider, artikler, mailer, brev, spørreundersøkelser og mye, mye mer.

Et godt tips er å registrere seg på Freelancer.com – der legges det ut tusenvis av jobber hver dag.

Lyst til å bli oversetter? Les mer her!