Lånemegleren.no

* Annonse
* Max lånebeløp 500.000 kr.
* Max løpetid 15 år
* Representativ effektiv rente 17,89%

Fordeler
* Du får det billigste lånet gjennom sammenligning av flere lånetilbud
* Meget tidsbesparende – Lånemegleren gjør jobben
* Rask kundebehandling
* Du bruker pengene til hva du vil
* Hjelp til refinansiering

Lånemegleren har en enkel metode de jobber etter: de gjør alt for at du skal få det beste tilgjengelige forbrukslånet, og de gjør attpåtil hele jobben for deg!

Gjennom et samarbeid med flere banker sikrer de at du som lånekunde får det beste tilbudet, og dette til tross for at du bare behøver å sende inn én søknad. Hvor skal du kjempe mot bankene når bankene heller kan kjempe om deg?

Lånemegleren.no er utviklet, eid og driftet av STK Finans AS, og er en finansagent-tjeneste. I skrivende stund samarbeider de med store aktører på markedet: DNB, BB Finans, Santander, Ikano Bank, yA Bank, Svea Finans og Ekspress Bank. Din søknad er derfor overlatt i rutinerte hender, og du er i tillegg sikret en seriøs og profesjonell kundebehandling.

Låneeksempel

Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.

Her får du er representativt låneeksempel som viser kostnadene ved å ta opp et lån på 65.000 kroner via Lånemegleren, med en nedbetaling på over 5 år. Dette gir en totalkostnad på 96.030 kroner, men som sagt er dette bare et representativt låneeksempel. Lånemegleren forhandler som nevnt for deg med flere forskjellige banker og gir deg det beste tilbudet. Disse bankene igjen kjører en kredittsjekk mot deg, og resultatet av denne vil i stor grad avgjøre hvilke betingelser du får.

Det som er bra med denne tjenesten er at Lånemegleren.no sammenligner de forskjellige lånene for deg og gir deg det beste tilbudet.

Fordeler ved å bruke Lånemegleren.no

Som sagt er det mange fordeler forbundet med det å benytte Lånemegleren når du er på leting etter et forbrukslån. Det finnes en gylden regel om at man som lånekunde skal sjekke med flere banker når man går til anskaffelse av lån slik at man får det beste tilbudet som er tilgjengelig, men dette krever at man sender inn flere søknader. Dette tar naturligvis endel tid og det kan være frustrerende å fylle ut de samme opplysningene om og om igjen.

Når du fyller ut søknadsskjemaet hos Lånemegleren.no vil du få all den hjelpen du trenger til å gjennomføre en slik prosess. Du fyller ut én søknad og Lånemegleren vil deretter videreformidle den til flere banker og komme tilbake til deg med det beste tilbudet! Stort enklere enn dette kan det ikke gjøres.

Det tar bare et par minutter å fylle ut søknaden og innen 15 minutter vil du ha fått tilbakemelding fra Lånemegleren. Her vil en gjennomgang av din søknad gjennomføres slik at man er sikre på at all nødvendig informasjon har kommet med – man unngår derfor unødige forsinkelser.

Når dette er gjort starter Lånemegleren.no for alvor arbeidet med å innhente det beste tilbudet for deg, og i mellomtiden kan du rett og slett slappe av og vente på resultatet – de gjør jobben for deg!

Søknadskriterier

Lånemegleren.no stiller noen klare krav om hvem som kan bruke tjenesten deres, og det innebærer en minimumsalder samt en minsteinntekt. Hvis du tenker å søke forbrukslån gjennom Lånemegleren.no må du være fylt 18 år, samt ha en inntekt på minst 200.000 kroner. Bankene har den siste tiden begynt å stramme inn i sin praksis og går nå mye grundigere til verks når lån skal deles ut. Dette vil være en stor sikkerhet både for deg og din personlige økonomi.